Як приготувати чебуреки з бульбашками

Чебуреки домашні з бульбашками

Заварні, м'ясні чебуреки на пухирчастому тісті дуже соковиті, повітряні та з хрусткою скоринкою по краях. До них можна подати шашлик з кози і ви отримаєте обід в казвказському стилі.

Чебуреки на пухирчастому тісті

Інгредієнти

Нам знадобиться

Для тіста:

  1. Борошно в/г-300гр
  2. Вода-150мл
  3. Яйце-1шт
  4. Сіль-0,5ч.л.
  5. Олія рослинна-30мл

Для фаршу:

  1. М'ясо будь-яке м'якоть-300гр (у мене свинина)
  2. Цибуля-150гр (2-3шт)
  3. Вода холодна-100-150мл
  4. Сіль і мелений перець-за смаком

+ Для смаження чебуреків рослинна олія-200мл

Рецепт домашніх чебуреків на сковороді

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті
Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті
Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті
Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті
Чебуреки на пухирчастому тісті

Важливо! Чим соковитіші ви хочете чебуреки, тим більше додайте води у фарш.

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті
Чебуреки на пухирчастому тісті

  1. У 150мл води додаємо рослинну олію і ставимо нагріватися до стану окропу на плиті або в мікрохвильовій печі.
  2. Борошно просіваємо і додаємо до нього сіль, яйце і злегка змішуємо.
  3. Далі тонкою цівкою вливаємо окріп з олією і швидко помішуємо лопаткою.
  4. У процесі тісто підістигне і можна вже замішувати руками.
  5. У нас має вийти тепле, еластичне тісто, за консистенцією схоже на пельменне.
  6. Загортаємо колобок у плівку або пакет і прибираємо відпочити на 30 хвилин.
  7. Займемося фаршем. М'ясо і цибулю прокручуємо на великій решітці м'ясорубки.
  8. Далі фарш солимо, перчимо і додаємо в нього холодну воду.
  9. Дуже ретельно вимішуємо фарш, що вийшов, щоб вода добре вбралася в м'ясо.
  10. Ліпимо чебуреки. Ділимо отримане тісто приблизно на 14-16 частин.
  11. Спочатку розгортаємо корж розміром з невелику тарілочку і кладемо на один бік коржа столову ложку фаршу.
  12. Далі скріплюємо її пальцями і потім проходимося по всьому краю виделкою.
  13. Розігріваємо сковороду з рослинною олією до гарячого стану.
  14. Ліпимо по 2-3шт і відразу їх пересмажуємо, поки вони не потекли від соковитого фаршу.
  15. Готові чебуреки складаємо на паперовий рушник, щоб прибрати з них надлишки олії.

Чебуреки на пухирчастому тісті

Ось і готові приголомшливо смачні чебуреки на пухирчастому тісті.

Чебуреки на пухирчастому тісті

Чебуреки на пухирчастому тісті

Смачного вам і вашим домочадцям!